Parašė oranger
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena | 2 etapas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Vikis Rodyti pranešimąProtingas kaip konservatorius
likusiems noriu primint, kad atnaujinta kaunasarena.info svetainė - įdėta keletas straipsnių, gal jau ir matytų.
Comment
-
Parašė Skrandis Rodyti pranešimąaš esu konservatorių partijos narys. beje, kaunietis ir esantis kaune. turite ką nors prieš mane?
likusiems noriu primint, kad atnaujinta kaunasarena.info svetainė - įdėta keletas straipsnių, gal jau ir matytų.
Comment
-
Parašė Skrandis Rodyti pranešimąaš esu konservatorių partijos narys. beje, kaunietis ir esantis kaune. turite ką nors prieš mane?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTai gal turi informacijos, kodėl koncervatoriai nutrauks sutartį su BBI?
dabar esmė, ar miliūnas įsitrauks į lt/fr-united. va kur klausimas šią dieną.
Comment
-
Parašė Skrandis Rodyti pranešimą
dabar esmė, ar miliūnas įsitrauks į lt/fr-united. va kur klausimas šią dieną.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąGalvojat, kad bus pigiau?
mane tik papiktino kelių asmenų absoliutinimai, jog tarp koncervų nėra protingų žmonių. absoliutinimai - trumpo proto ženklas.
jei ieškote atsakymų dėl galutinių kainų, sportalas jums pateikęs gerą palyginimą: http://www.kaunasarena.info/ziniaskl...rtalascom.html
Comment
-
E.Miliūno Koliziejus (projektas dar nepadarytas)
Vieta: - Nemuno sala
Talpa: - 14.673
Statybos trukmė: - nenurodyta
Arenos kaina: - 44 mln. eurų (kaina apskaičiuota nepasikonsultavus su statybų bendrovėmis, o vadovaujantis vidurkiais pagal arenos tūrį.)
Viso projekto kaina: - 55 mln. eurų
Finansavimas: - nėra
Stato: - nenurodyta
Operatorius: - nėra
Išlaikymas 25 metus: - nepaskaičiuotas
Operavimo mokestis: - nepaskaičiuotas
Koncesijos trukmė: - nenurodyta
Pajacai.
Iš Skrandžio šaltinio http://www.kaunasarena.info/ziniaskl...rtalascom.htmlPaskutinis taisė rat; 2007.07.13, 16:54.
Comment
-
Noriu pridėti prei skrandžio išsakytos pozicijos, kad Žalgirio darbas su Bouygues kompanija yra tiesiogiai susijęs su komandos ateitimi Eurolygoje, nes Bouygues yra vieni iš artimų Eurolygos (Bartomeu) partnerių. Derybų nutraukimas su prancūzais pakirstų Žalgirio autoritetą EL ratuose - o dabar paklauskime, kam tai Lietuvoje yra naudinga? Visi keliai veda į dvi viena kitą paremiančias verslo grupuotes, kurios daro įtaką asmenims ne tik Vyriausybėje, bet ir Kauno savaivaldybėje: "Rubicon" ir "Lietuvos rytas" (aišku, pastarojo įtaka labiau nacionalinė nei Kauno lygio). Politikoje pakanka pasinaudojant keliais asmenimis iš išorės "užvirti košę", kad po to atrodytų ir būtų oficialiai pateikiama, kad visos problemos kyla iš vidaus (šiuo atveju - iš Kauno savivaldybės), o visi, kurie prakalba apie esmines priežastis, spaudoje būtų apkaltinami paranoja ir šizofrenija. Būtent tai ir yra daroma.
Comment
-
Na nebezinau ka ir besakyt. Manau prisidesiu prie kitu ir, iki prasides statybos, sioje temoje daugiau neberasysiu
Kauno arenos drama tęsiasi: „Žalgiris“ neranda Miliūno
Autorius Nerijus Budrys
liepos 13, 2007
Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo atstovai negali susisiekti su architektu Eugenijumi Miliūnu, kad pateiktų jam kvietimą prisijungti prie architektų grupės, tvarkysiančios Nemuno salą ir aplinkines teritorijas.
„Nuo vakar dienos E. Miliūno mobilusis telefonas yra išjungtas. Kol kas nepavyko pasišnekėti asmeniškai su juo pačiu ir išdėstyti mūsų pasiūlymą. Tikimės, kad tai tik atsitiktinumas, jog mums nepavyksta su juo susisiekti ir viliamės, kad artimiausiu metu pavyks tai padaryti“, - Verslosavaite.lt teigė „Žalgirio“ komunikacijos direktorius Paulius Motiejūnas.
Savivaldybei siekiant nutraukti derybas su areną Nemuno saloje ketinančiu statyti prancūzų bendrovės „Bouygues Batiment International“ (BBI) ir Kauno „Žalgirio“ konsorciumu, pastarasis, siekdamas išgelbėti situaciją, subūrė žinomų Kauno architektų grupę, prie kurios kviečia prisijungti ir E. Miliūną.
E. Miliūno projektui simpatizuoja didžioji dauguma Kauno miesto Savivaldybės Tarybos narių.
Kitą ketvirtadienį Savivaldybės Taryba balsuos ar tęsti derybas su BBI.
Comment
-
likusiems noriu primint, kad atnaujinta kaunasarena.info svetainė - įdėta keletas straipsnių, gal jau ir matytų.Paskutinis taisė Marux; 2007.07.13, 21:54.
Comment
-
Parašė Marux Rodyti pranešimąsiaip idomu ar ponas meras suvokia jog isspyrus BBI ir neradus pinigu Miliuno projektui jis politinis lavonas pataps
Comment
-
Parašė Skrandis Rodyti pranešimąsuvokia. bent jam tai ne kartą sakyta.
Comment
Comment